Пятница
26.04.2024
11:38
Главная
Фильм Прометей Приветствую Вас Гость | RSS Регистрация
Вход
Меню сайта

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Июль » 2 » Человек паук 2012 онлайн
12:54
Человек паук 2012 онлайн

Человек паук 2012 онлайн



------НОВЫЙ ЧЕЛОВЕК ПАУК СМОТРЕТЬ ОНЛАЙН---- ССЫЛКА ТУТ----




В детстве Питер Паркер был оставлен своими родителями, и поэтому воспитывался дядей и тётей. Шли годы, Питер был обычным примерным школьником, подвергался нападкам хулиганов и был влюблён в свою одноклассницу Гвен Стейси, которая сама втайне отвечала ему взаимностью. Но после укуса генетически изменённого паука, Питер получает невероятные сверхспособности и его жизнь меняется навсегда.

Хочу розставити всі крапки над «і» - трилогія Сема Реймі про пригоди одного з найбільших героїв студії «Марвел» для мене виглядала досить неоднозначною. Мені здається, що всі три попередні фільми втілювали в собі все те, в чому зазвичай звинувачують комікси - легковажність сюжетних конструкцій, зайва наївність, навмисна «дитячість» дії та інше. Особливо після появи на екранах більш серйозних, похмурих і вдумливих других «Людей Ікс», «V означає Вендетта» або «Бетмена: Початок», які довели з легкої руки своїх творців, що і з «книжок з картинками» можна зробити розумний і серйозну картину без яких би то ні було сценарних натяжок. Далі, якщо розглядати недоліки попередньої трилогії, то для мене таким також виступав виконавець головної ролі, власне, самого Людини-Павука-Тобі МакГуайр. Недарма його кар'єра незабаром заглохла після виходу останнього «Людини-Павука» - більш безликого і просто нікакущего актора складно знайти. Можливо, це звучить занадто грубо, але особисто для мене Людина-Павук представлявся по-іншому, так само, як і актор, який може його зобразити. На мій погляд, це очевидний міскастінг, адже супергерой, і актор його зображає повинні, як мінімум, мати харизматичною зовнішністю, чого, як і багато чого іншого, немає у Макгуайр. Так що ті фільми можна пом'янути добрим словом лише за подальшу популяризацію адаптованих вже на екрані різних комікс-історій і легкий, пустотливий стиль режисури Реймі новый человек паук.

 Повертаючись до нового фільму, який за задумом творців повинен стати перезавантаженням всього циклу, хочеться сказати, що спочатку, навіть незважаючи на розкішний трейлер, який продемонстрував всі переваги пригод Пітера Паркера в 3D, чому то як і раніше викликав скепсис. Мабуть, через мою загальної нелюбові до цього героя, і те, що він асоціювався з безбарвною грою попереднього актора. Так от, подивившись фільм, хочу запевнити всіх скептиків - він практично по всіх фронтах уделивает свого молодшого брата! Хіба що Марк Уебб менш досвідчений як режисер, ніж Реймі в свій час, для якого перший «Людина ...» став далеко не першим досвідом перенесення коміксів на великий екран і оперування значними бюджетними коштами. Зате до цього Уебб показав себе молодцем у справі оперування людськими почуттями і їх детального, барвистого показу в хорошій мелодрамі під назвою «500 днів літа», особливо що стосується романтики. Саме це дозволяє виділити нового «Людини-Павука» з лінійки всіх екранізацій коміксів «Марвел» - головний герой буквально вивернуть навиворіт в емоційному плані, і те, як це продемонстрував юний і талановитий Ендрю Гарфілд, дозволяє вручити новому старому герою титул самого людяного і близького нам супермена, що, в свою чергу, симпатично і глядачеві. смотреть нового человека паука Адже тепер ми з вами цілком можемо ототожнювати себе з супергероєм, дарма що не вміємо вправно перебиратися по хмарочосах і не володіємо такими фізичними можливостями.

Також видно, що Уебб намагався копіювати похмурий, суворий стиль Крістофера Нолана і його «Бетменом» - досить сказати, що це перший «Людина-Павук, та й взагалі марвеловскій комікс на великому екрані, де є кілька кривавих сцен. І ось тут є невеликий дисонанс - вся серйозність йде коту під хвіст, коли режисер в екшен-сценах вносить легковажність попередніх екранізацій, через що фільм часто штормить, що злегка вводить в подив.

Ну вже хто хороший, такий гарний, це вже згаданий мною Ендрю Гарфілд. Точне попадання в образ - ось він, ідеальний Людина-Павук. Живий, охоплений звичайними людськими фобіями та комплексами, насилу усвідомлює вся тяготу свого нового боргу перед людьми, що намагається знайти себе. Чудово і автентично оригінальному коміксу. Емма Стоун, вже, можна сказати, один з юних голлівудських важкоатлетів, чиє ім'я в списку найбільш високооплачуваних актрис побачити було б куди приємніше, ніж нинішнього лідера - Крістен Стюарт, грає незмінну пасію нашого героя - Гвен Стейсі, і робить це в своєму фірмовому стилі , хоча не сказати, що образ вийшов багатогранним. Зовсім як «Відмінниця легкої поведінки», тільки без особливого цинізму і ексцентрики. Рис Айфанс ж, хоч собаку і з'їв на ролях лиходіїв та інших гадів, за сценарієм фактично лиходієм не є, що кілька змащує напругу. Хоча, мабуть, так старалися зробити образ головного антагоніста більш неоднозначним. Дуже гарні Мартін Шин і Саллі Філд в ролях тітоньки і дядечка Пітера, а також Денніс Лірі в ролі батька Гвен - всі персонажі вийшли яскравими і опуклими, і в контексті сюжету грають важливу роль.

Видно, що весь цей екшен режисерові до фені, і всі сцени дії не настільки масштабні або складні, як можна було б подумати, глянувши на цифри бюджету, проте, що дійсно класно, так це польоти Людини-Павука у форматі 3D - недарма сам Уебб сказав, що вже хто-хто, мовляв, так саме цей герой потребував такого роду технічному нововведенні, і це дійсно вражає. Зайве говорити, що картинка вилизане до межі, і та все зроблено смачно в плані оформлення.
смотреть новый человек паук     
Разом: щиро бажаю цього фільму покласти початок новій ері пригод даного супергероя з личиною Ендрю Гарфілда. Він просто прекрасний у цьому образі, а фільм може і повинен зруйнувати всякий скепсис щодо своєї потреби. Вражаюче початок, який несподівано радує непідробним драматизмом і тонкої чуттєвої підкладкою нового прочитання канонічного образу. І лише згаданий стилістичний розбрід може трохи збити з пантелику. Ну так, ладно - вперед в кіно, окуляри і е-ге-ге-й по хмарочосах Нью-Йорка!

«Він не месник, він анархіст»
Навіщо було робити ще одного «Спайдермена»? Кожен хоч раз після анонса задавався цим питанням. Відповідь проста - глядач живе в епоху, коли індустрії простіше переосмислити, змахнути пил з класики, ніж ризикнути і видати нове, непередбачуване з реакції глядача. Улюбленець публіки «Людина-павук» при всіх труднощах конкуренції 2012 спрацював безвідмовно, незважаючи на близькість тепер вже класичної трилогії.

«Новий Людина-Павук» повертає серію до витоків, причому не тільки в плані історії Пітера Паркера (укус павука, дядько Бен, всі справи), а ще й в плані першоджерела. До «Людини-Павука» всім супергероям коміксів було добре за 20, тобто боротьба зі злочинністю була справою дорослим. Молодь допускалася лише для допомоги, не більш того. Створений же в 1962 році Пітер Паркер був простим підлітком зі складною долею і, як результат, з труднощами виживання в школі, але це не завадило йому стати особливим і самобутнім. «Новий Людина павук» виявляється в кінцевому рахунку дуже навіть «старим».новые человек паук смотреть онлайн, новый человек паук смотреть онлайн, новый человек паук 2012, новый человек паук бесплатно, новые приключения человека паука, новый приключения человека паука. 

Раз вже на місце невдахи-фотокореспондента прийшов важкий підліток, то і залишити Тобі Магуайера чисто об'єктивно було неможливо, давно вже не той вік, як і у Кірстен Данст. Дует Ендрю Гарфілд - Емма Стоун відмінно підійшов для заміни - обидва відображають молодість і перспективність підрослого нового покоління американських акторів, обидва досвідчені і знялися в оскароносних картинах.

При всіх заслугах Тобі, Гарфілд виглядає мерщій, нехай і часом надто зухвалим, можливо, через що б'є через край супер-сили та ідей в голові, адже Пітер Паркер тепер ще й техно-гик. Замість рудоволосої Мері Джейн в героя закохується розумниця-блондинка Гвен Стейсі, персонаж вкрай суперечливий і завжди викликав бурхливі суперечки, насамперед, через раннього зникнення зі сторінок першоджерела. Тут же Гвен явно затримається, милашка Емму Стоун ніхто не відпустить, знову ж фанати будуть вкрай незадоволені.

З усіх другорядних персонажів запам'ятовується, зрозуміло, доктор «Ящір» Коннорс від Ріса Иванса. Грає на 200%, показуючи всі рівні божевілля вченого, який живе ідеєю.

Добре попрацювали сценаристи: героїв приємно слухати, багато простих, хороших і актуальних жартів від усіх. Пару раз трапляються відверто слабкі і вибивають з колії діалоги, але там цілком міг мати місце поганий переклад відрізка.

Графічне бенкет буде забезпечено шукає, камери знімають по-іншому, часто картинка переходить «в очі» Людини-павука, і ми вже відчуваємо себе на його місці, пролітаючи черговий хмарочос Нью-Йорка. Проте варто обмовитися, «Новий Людина-павук» став ще одним фільмом зі ставкою на 3D, але без належної реалізації на все сто. Ніби й знімали в 3D, не конвертували, а на практиці стереоскопія стає добре помітна лише ближче до кінця, куди поділи весь ефект на початку - незрозуміло.

Особливо турбує, що такого фільму не змогли підібрати гідну музику. Нічого толком не запам'ятовується, та й вся музика навіть в самі героїчні моменти не бере за душу, хоча повинна, спеціальні «мурашечние» перекати існують вже давно і секретом не є.

А між тим Марк Уебб продовжує своє сходження до чогось реально більшого і значного. Фактично другий «повний метр», а відступати вже нікуди, далі тільки шедевральний кіно. Підбір акторів, камери, тексти, за все хочеться подякувати насамперед його, тому що в силах саме режисера з натовпу кіно-професіоналів зробити злагоджений механізм, що працює майже безвідмовно.

Авантюра за багатьма показниками вилилася в успіх, якому можна лише позаздрити. Сезонний десерт Marvel після ситного обіду з «месників».

Як і раніше кращий супергерой!
Почну з того, що я люблю цей фільм так само, як він мене і напружує. При всіх своїх плюсах, у фільму є кілька явних мінусів. А це для фільму про Людину-павука, а тим більше рімейку, недозволено. Але незважаючи на зовсім небагато поганого, фільм сколихнув у мені старі почуття і подарував 2:00 з моїм улюбленим героєм. Почнемо!

Зав'язка. Історія дуже хороша (особливо для перезапуску). Люди знайомі з ПП тільки за попередніми фільмами дізнаються про нього чимало нового. Сім'я, школа, любов, тітка з дядьком і, звичайно, батьки. Вони тут грають не останню роль в сюжеті. Всі ці життєві дрібниці формують характер героя, тому вони не менш важливі, ніж сцени з польотами по дахах. Саме тому запросили Марка Уебб. Єдине, що засмутила в сюжеті, це те, що лиходій і його плани перейшли кордон локальних масштабів. Відразу поневолення всього міста, а далі і світу. Для першого фільму франчізи, ящера вистачило б і розбирання тільки проти ПП.

Акторський склад. Проблеми сприйняття старих героїв новими акторами, як не дивно не було. Все відмінно вписалися у всесвіт, ну і зокрема головний герой - Ендрю Гарфілд. Просто чудово впорався. Особливо добре вдавалися драматичні сцени, з якими не особливо справлявся Макгуаер. Прекрасно впоралася моя улюблениця Емма Стоун і було дуже приємно спостерігати за грою Мартіна Шина.

Що стосується спецефектів, то тут сказати особливо нічого. Прогрес ще не ступив настільки далеко, щоб можна було помітити явні відмінності між новим і старим павуком.

Що не сподобалося. Спочатку був великий список невдоволень, а потім подумавши я вирішив, що недоліків не так вже й багато. Головний недолік особисто для мене це те, що відбувалося в останні 20 хвилин фільму. Там, де, швидше за все Уебб посунули голлівудські дядька, які займаються розробкою батальних сцен. Не можу сказати, що фінальна битва погана або нудна, просто це ж ЛЮДИНА-ПАВУК! Чекав сцени більш серйозною. Ну знову ж таки, навіть якщо закрити очі на саме протистояння героя і лиходія дуже напружували плани ящера (розповідати нічого не можу - спойлер). На цьому мінуси закінчуються.

Висновок. Ми отримали, реально, НОВОГО людини-павука. Метою студії було зробити найулюбленішого супергероя з усіх ще ближче до народу. Показати, що його формувало, чому жага помсти за смерть дядька Бена пішла, а на її місце прийшло бажання допомагати людям. Фільм, в емоційному плані вийшов набагато глибше трилогії Реймі і багато для цього зробив Ендрю Гарфілд. З нього вийшов чудовий павук. Злегка скажений, трохи не акуратний і найголовніше він став жартувати (а для ПП це такий же важливий перелік умінь, як і вміння повзати по стінах). Та й що темнити, за павуком за часів школи дивитися куди цікавіше.

Загалом, режисер Марк Уебб прекрасно впорався зі своїм завданням і залишається сподівається, що люди не забули, як вони люблять свого дружнього сусіда людини-павука і обов'язково сходять і подивляться цей прекрасний фільм.


10 років термін дуже великий, а для кіноіндустрії прямо-таки гігантський. Деякі речі в ній як вино: з роками тільки гарнішими, а деякі перевірку цим самим часом не витримують. Випустивши в 2002-му році свого «Людини-павука» режисер Сем Реймі надав світу кіно і коміксів неймовірну послугу, показавши блискучий на ті часи приклад того, як на екрані може оживати графічна новела. На жаль, подальший все більший упор на спецефекти, ледве не звів нанівець всі попередні досягнення франшизи. Ну а після того, коли на тлі другого народження екранізацій коміксів американський режисер все так же хотів знімати кіно з початок 2000-х з лисим і крилатим лиходієм на додачу, стало ясно, що далі так Людина-павук «розвиватися» не може.

У це важко повірити, але рішення Sony перезапустити історію Пітера Паркера цілком можна порівняти за сукупністю подальших дивідендів з моментом, коли якийсь британський режисер сів у крісло постановника «Бетмена». Звичайно, можливо ще рано робити далекосяжні висновки і необхідно дочекатися як мінімум другої частини, але навіть на даному етапі цілком можна сказати, що в справі людини-павука тепер явно є і свій Бертон, і свій Нолан, різниця між якими зводиться до таких простих складовим, як продуманий сценарій і відмінно зіграна драма.

Марк Уебб, що з'їв собаку на показі відносин, привносить в серію те, чого там ледь набиралося на всі три частини - а саме реальні емоції і переживання. Якраз тому навіть в моменти, коли картина розповідає вже досить всім відому історію, вона продовжує тримати біля екрана і не змушує думати про те, щоб Пітер Паркер перестав ламатися перед Гвен Стейсі і одягнув нарешті свій червоно-синій костюм. А все тому, що режисер грамотно тримає в своїх руках динаміку оповідання, змушуючи з не згасаючим інтересом спостерігати як спокійні сцени, так і захоплюючі польоти на павутині.

Окрема удача стрічки це, звичайно ж, кастинг. Після того як бачиш, як взаємодіє між собою Стоун і Гарфілд, не залишається жодних питань з приводу того, як ці хлопці зійшлися разом в реальному житті. Та сама «хімія» між їх героями видно просто неозброєним поглядом. Дуже продуманими вийшли другорядні персонажі. Приємний факт: тут немає героїв, про яких можна було б сказати «дурний і явний штамп». Навіть шкільні хулігани до фіналу розкривається із зовсім несподіваного боку. Чого вже говорити про місцеві представників науки, які дуже рідко справляють враження типових лиходіїв-науковців, які прагнуть досягти заповітної мети будь-якою ціною.

Звичайно, будь-яких сюжетних одкровень «Новий Людина-павук» не демонструє (для цього залишений доробок у сцені після титрів), але при цьому історія Уебба виявляється набагато цінніше потуг Реймі насадити подобу сюжету на руйнує будинок кран або екстрену зупинку поїзда метро. Бо якщо ти показуєш якусь проблему, ти повинен розкрити всю її суть, а не намагатися додавати раз за разом безліч красивих допоміжних елементів, які лише відволікають, але ні як не допомагають тобі заглянути вглиб питання.

Кращий Людина-павук на даний момент.

Початок
Після чудової трилогії Сема Реймі казна навіщо знадобилося перезапускати франчайз про найвідомішого супергероя Марвел, замість того, щоб просто довірити продовження іншому режисерові, нехай навіть при деякому ре-касти акторського складу. Марак Уебб дійсно зробив повний ребут історії, кардинально помінявши всі деталі.

Новий Пітер Паркер вже аж ніяк не невдаха і ботанік, а яскравий скейтер-фотограф, з хіпстерскім фотоапаратом. З ним відкрито заговорюють дівчини, йому співчуває у втраті дядька навіть головний шкільний задирака, і з появою Спецздібності тутешній Пітер не гидує витворяти нелюдські номера, залишаючись при цьому ніби як навіть без підозр на супер-силу ...

Смішно після подібного чути, як творці сподівалися на реалізм і похмурість в концепції, намагаючись навіть трюки робити з реальними акторами і каскадерами, уникаючи комп'ютерних моделей по можливості. Через дитячо-казковою музики, що підходить хіба що для сімейної дурної комедії, купа епізодів виглядає безглуздо і недоречно. Будь-який натяк на реалізм випаровується з появою мутують ящірок і незрозумілих властивості розробленої павутини, то утримує машини, як на тросах, то елементарно і легко рветься.

Головне досягнення Реймі полягало в пояснювальній мутації головного героя, коли нам наочно показували, чому він тримається на стінах, а також у використанні придуманого Джеймсом Кемероном (тим самим, так) павутинних залоз, замість безглуздих винаходів сетеметов (веб-шутерів), що дійсно ріднило Паркера з павукоподібними і дозволяло контролювати свою силу і варіанти павутини. У Уебба ж Паркер сам винаходить пристрій метання павутини, роблячи персонаж, нехай і на подив канонічним в цьому плані (враховуючи, як змінилося все інше), але роблячи при цьому вічний і найголовніший епік Фейль, як коміксів, так і мультсеріалів про Спайдермена.

Ендрю Гарфілд і Емма Стоун насилу намагаються вписатися в антураж підростом-старшокласників, і з цим нічого не виходить. Перший дико переграє всі емоції і не має ні найменшої хімії з героїнею, а Стоун і зовсім дерев'яно зображує дівчину-ботаніка, намагаючись конкурувати з Паркером мізками. Сама участь Гвен замість Мері Джейн - вже величезний мінус, і, хоча Стоун виглядає трохи краще, ніж Брайс Даллас Ховард на тій же партії в тріквел, все велика кількість порожніх і мовчазних мізансцен, включаючи фінальну натягнуту слезовижімалку, виглядає халтурно і зовсім непотрібно для картини.

З дядьком Беном і тіткою Мей аналогічні кастингові проблеми. Мартін Шин до болю непереконливий у своїх одкровеннях, жодного разу не згадуючи головну тему «Людини-Павука» про силу і відповідальності! Весь фільм чекаєш фінального програвання голосового повідомлення, сподіваючись почути найголовнішу фразу в оріджіне героя, а Уебб не використовує навіть це! Не кажучи вже про відсутність рестлінга, варіантів дизайну костюма, зовсім безглуздою історії з вбивством дядька і пошуком татуйованих злочинців, а тітка Мей в ребут навіть не сива, що годяться скоріше в матері Паркеру і абсолютно не вписується в належний канонічний образ.

Єдиний, хто за весь фільм виявляв акторську гру, був великий і прекрасний Рис Іванс, єдина серйозна причина дивитися фільм. Однак, навіть образ Коннорса був не опрацьований, у нього в цьому всесвіті, схоже, навіть дружини з сином немає, щоб хоч якось розвивати драм-частина персонажа, але при цьому Ящір - нудний лиходій Павука, а взята замість довгомордих-ящероподобной форми початкова, більш олюднена рисами обличчя, виглядає смішною і незрозумілою гримасою.

По суті, фільм вийшов навіть не перезнімання «Людини-Павука», а виглядає переробкою фільму «Бетмен: Початок», з таким же нудним довгобудом-становленням, головним героєм з гаджетами і аналогічно порожнім лиходієм, які вирішили запустити отруту в міські квартали від нібито добрих спонукань. І все під тією ж самою маскою нібито «реалізму» і правдоподібності суворого життя, ніяк не укладаючи фільм в те, чим він так старанно намагається здаватися. При цьому і сюжет лиходія-наставника експлуатувався в попередніх частинах, особливо вдало розвернувшись у другому «Павуку», тут же дивлячись калькою і копіркою звідти. Та до того ж очі дратують якісь безглузді наслідування попередникам, в дусі в нахабну вкраденої у «Росомахи» сцені краху всього підряд у раковини.

Новий дизайн костюма, нова історія становлення, новий укус павука (в шию замість руки!), Та все по-новому, але все настільки поступається попередникові, що диву даєшся, навіщо Уебб настільки відходить від канону, прагнучи просто відзначиться куди більше, ніж прагнути розповісти історію. І при цьому фільм повторюється в тому, в чому не треба повторюватися, робить канон там, де його як раз-таки варто змінити, і повторює попередні екранізації в тих місцях, які можна було б як раз по-новому адаптувати і трохи краще подати.

Реймі розповідав історію дорослішання та становлення, в той час, як у Уебб просто топчеться на місці, одягаючи акробата-хіпстера в квітчастий спандекс. Втім, це, можливо, проблема сценарію і авторів, а Марк лише намагається якось витягувати безмірно провисають і дірявий сюжет на героїзм і візуальних ефектах. Ось тільки й ефекти в картинах Реймі були куди краще, вражали в рази сильніше і навіть лиходії траплялися куди цікавіше.

Однак, здебільшого ми все-таки маємо не такий вже й поганий фільм про Людину-Павука. Так, багато в чому невдалий каст, не підходяща музика і невиразний сценарій, але зате як і раніше велика кількість польотів, супергероізм (хай і в малих масштабах. Ре-дизайн костюма не такий поганий, як міг би бути, Ящір, хоч і з плоскою мордою , але не рідко поданий в стилі «фільму жахів», як у сцені на мосту або в лабораторії, коли Гвен ховається в шафу, спостерігаючи за діями монстра, пару раз з'являється у лікарському халаті для фанів персонажа, вдало зроблено в плані трансформації і кігтів.

Є регулярні відсилання до Нормани Озборн і в кадр потрапляють газети «Дейлі Бьюгл», камео Стена Лі. Всесвіт «Людини-Павука» намагається бути відпрацьованої в деталях, розширюючись у міру можливості за кордону поданої історії Коннорса-ящера, і це похвально. Екшен-сцени теж непогані, але ефектна і видовищна бійка в школі, багато в чому перевершує дуже слабкий фінальний екшен на вежі. І хоча це тільки початок нової історії, але вже краще б знімали продовження, нехай і з іншими акторами, але без повернення в шкільні будні та історію становлення Паркера супергероєм!фильм новый человек паук
новые фильмы человек паук, человек паук новая серия, смотреть бесплатно новый человек паук, онлайн бесплатно новый человек паук, смотреть новый человек паук 2012, игра новый человек паук, новые игры человек паук  

У результаті перезавантаження «Людини-Павука» виявляється не такий вже поганий, як можна було чекати, але все-таки не потрібною і поступається навіть слабкому тріквелу від Реймі, і вже тим більше двом прекрасним першим частини. Новий каст не органічний, музика гірше нікуди, сюжет вкрай даремно перероблений, а сюжетні лінії занадто поверхові й умовні, в тому числі і в технічному плані. Але Уебб таки непоганий режисер, який зумів створити барвистий і супергеройський блокбастер, який можна подивитися, хоча б для порівняння або що б не нудно провести вечір. І нехай продовження будуть набагато краще, бути може, і до цікавих лиходіїв нарешті-таки дійдуть.

Невелика інтрига на перших хвилинах різко змінюється питанням, вага якого поступово зростає протягом початкового етапу. Надто знайомі елементи ще за попередньою трилогії напрошуються на висновок, що поява даного фільму не є таким вже обов'язковим або необхідним. І якщо трохи часу буде потрібно на те, щоб зрозуміти майже тотальна відсутність якої-небудь нової історії, яку так активно пропонує рекламна кампанія, то так само трохи часу буде потрібно на те, щоб усвідомити всю принадність цього фільму. Вона полягає у виконанні.

Досконалість руху. Це проявляється не тільки у прекрасній динаміці сюжету, а й у тому, як веде себе картинка, складові її елементи. Більше драма, ніж блокбастер, так як для крупнобюджетного проекту на рідкість велика кількість спокійних сцен. Багато уваги приділяється персональним переживань Пітера, де режисер тонко дотримується всі грані, не даючи драмі виявитися сумній або неактуальною. Малим амбіціям сюжету протиставляється сильна реалізація того, що в ньому є. Кожна поява Гарфілда перед глядацькими очима просякнуте його акторським талантом. Разом зі Стоун вони створюють головне достоїнство картини. Таким був початковий студійний розрахунок, що пояснює появу в режисерському кріслі Марка Уебба, постановника кращої романтичної комедії останнього часу «500 днів літа». Невід'ємним плюсом є те, що в гонитві за великим, фільм не забуває про малий, з інтересом і почуттями підходячи до взаємин між Пітером і його близькими. Рятувати світ це здорово, але купити яйця в магазині для когось може бути не менш важливим. Великою заслугою сценарію стає розкриття павукових інстинктів в головному герої, яскравим прикладом чого служить одна з сцен в каналізації.

Гранична концентрація на істотному, все тільки по справі, нічого зайвого, ніякої церемоніального. Якщо Реймі ліз до кінця у все, до чого живили схильності його герої, то Уебб зі своїм сценаристом укладають характеристики в самих персонажів і не намагаються за рахунок цих характеристик сильно впливати на сюжет. Іншими словами, більшу частину того, що Магуайр і Данст мали перед очима, глядач спостерігає в очах у Гарфілда і Стоун. Багато в чому це заслуга акторів. Упевнена реалізація сучасної концепції максимальної приземленості і серйозності супергеройському жанру. 85% фільму можна сміливо дивитися без 3D очок. Відверто видатна операторська робота. Дивовижна постановка екшен сцен, незважаючи на серйозну обмеженість їх масштабу. Це лише грамотно роздута студійна байка про 215-мільйонному бюджеті. Реальна виробнича вартість проекту становить 130 мільйонів, що зовсім не робить фільм гірше.

Успіх екшену багато в чому досягається за рахунок рідкісного для блокбастерів явища, коли за героїв фільму дійсно тримаєш кулаки. Порятунок дитини на мосту виявляється куди більш емоційним і ефектним, якщо зіткнення героїв-якого іншого проекту з масштабними руйнуваннями. Зримий орієнтир на молоду аудиторію, через що фільм менш цікавим вважатимуть глядачі старше 30 років. Як ніяк, герої тут - 18-річні школярі. Краще в історії екранізацій коміксів MARVEL камео Стена Лі. По ходу руху сюжету періодично впевнено і спокійно будується стежка на сіквел. Місцями присутня нелогічність дрібних деталей не сприймається проблемою в міру того, як творці ведуть боротьбу за потужний емоційний рівень. Комедійні здібності рівномірно розподіляються по персонажам, кожен з яких час від часу остр на оригінальний гумор. Сценарій не тільки відкриває думки, але і закриває їх, наділяючи кожну з сюжетних ліній почуттям повноцінності та завершеності.

Старий друг краще нових двох.
Як я ненавиджу «коментаторів», людей які сидять в кінотеатрі і коментують проглядається фільм. Прямо так і хочеться взяти сокиру і ... Кхм, але сьогодні інший випадок. Сьогодні я їм вдячний, якщо б не ці трудівники невидимого фронту, я б пішов вимагати гроші назад. Такого г ... в красивій обгортці, нам давно не підсовували. Далі буде старече бурчання.

Ось на зорі моєї молодості, коли в нашій квартирі тільки-тільки з'явилося кабельне телебачення, мною був виявлений шикарний телеканал Fox Kids показує тільки мультики. Опущу який це був культурний шок для мене в той час, проте перший мультсеріал який я на ньому побачив, був «Людина павук» 1994 року. Я навіть пам'ятаю цю серію: син Джона Джеймса відправляється на місяць, і привозить звідти Венома. Так, точно, це вона, ех скільки ж разів її потім повторювали ...

Це було перше знайомство, як потім опинилася з однією з кращих екранізацій цього коміксу. У 2002 році світ побачив однойменний фільм, повністю виправдав мої очікування і показує вже знайому мені історію з мультсеріалу. Ніщо не віщувало біди, але через 10 років франшизу вирішили перезапустити. Хм, гаразд давайте глянемо.

Я не відношу себе до фанатів коміксів взагалі і «ЧП» зокрема, я просто знаю про що там і не хочу зараз лаяти авторів, за те що вони відійшли від оригіналу. Хоча, відійшли це м'яко сказано, вони поїхали на інший кінець планети, по дорозі розгубивши багато до чого всі звикли. Навіть головна фраза дядечка Бена «Чим більше сила, тим більше відповідальність» потрапила під ніж. Ну да ладно, це ж «Новий Людина Павук», спробую бути об'єктивним і не порівнювати його з попередником.

Так, «Людина павук» не поганий, саме коли він ЧП, тому що Пітер Паркер, ну ваааше ніякої. Фільм йде 2:00 14 хвилин, більше половини з яких нас будуть присвячувати в справи, тобто це той час, коли Пітер Паркер був ще Пітером Паркером, простим шкільним фотографом, ізгоєм і практично найрозумнішим у класі. Чорт, візьми це самі нудні півтори години, півтора години блокбастера за 215 млн. доларів, півтори години літнього блокбастера в який повинні бути як мінімум тільки екшен і гумор. Ан, ні режисер Марк Уебб, намагається будувати з себе Крістофера Нолана, нагнати на нас, щось типу атмосфери і змусити думати. Можливо це йому б вдалося якщо не два гігантських мінуса. Сценарій і актори.

НЕ ВІРЮ! Таке відчуття, що вони по оголошенню акторський склад набирали. Ендрю Гарфілд (Людина павук), Емма Стоун (дівчина Людини павука), Рис Іванс (головний лиходій), імена то знайомі, і послужний список не поганий, але грають сіро. Божевільний вчений якийсь сумний. Як би найрозумніша дівчинка в школі і за сумісництвом найкрасивіша, постійно ходить в чоботях і показує одну емоцію, може бути півтори. А цей гарненький тип в ролі супергероя ... хоча, в ролі супергероя він як раз непоганий, червона маска приховує обличчя, і особливої ​​гри не потрібно, але як школяр ... акторові 28 років який з нього школяр, він уже давно забув як поводяться старшокласники. Але у мене є підозра, що й дубляж вніс свої корективи.

Зі сценарієм не краще, тож неспішний сюжет, добивають розмови, а розмови в свою чергу добивають паузи, великі паузи в яких повинні показуватися якісь емоції, але через те що я написав вище ... не склалося. Згадаймо хоча б «месників», розмови закінчувалися або, іскрометною жартом, або феєричними спецефектами і на бла-бла-бла не зверталося особливої ​​уваги. ПП видавлює з себе дві з половиною жарти, реально смішні жарти, ні, це просто відмінні жарти, але як ви розумієте цього мало. І ось тут нам потрібні «коментатори».

Ось вони фінальні півгодини, коли ПП перетворюється в ПП, велика ящірка йде хмарочос Oscorp, і ти сподіваєшся, що ось зараз почнеться, от зараз все буде, от знову Манхеттен рознесуть до біса. І залишаєшся з питанням на що вони витратили $ 215 млн. доларів??? Це все??? Не так не граю. Так, то що буде в кінці, це глядабельних, але не такого ми чекали. Це не варто покупки квитка в IMAX 3D. Це просто бойовичок, великі фільми так вже не роблять, 10 років тому це було б добре. Але зараз інші часи і інші звичаї.

Якщо ви фанат ПП і будь-яка зміна першоджерел вам не до душі, краще не йти. Якщо ви дивилися перші 3 частини і вони вам подобаються, краще не йти. Якщо ви нічого про головного героя цього фільму, можете сходити, але не витрачайте на IMAX 3D, через тиждень фільм вийде в звичайному форматі, тоді сходіть. Єдиний плюс всього фільму, це вид від першої особи, летіти над Манхеттеном на павутині це круто. Але за весь фільм навряд чи набереться хвилина, такого атракціону.
Перезавантаження
Повинен сказати, що на фільм «Новий Людина-павук» я йшов в конкретне місце - в IMAX 3D. Я багато чув і бачив роликів про те, як у цьому фільмі ми можемо зануритися повністю у світ ПП за допомогою вже порядком набридлого ефекту тривимірного зображення. Творці обіцяли нам безліч польотів по місту від першої особи в режимі 3D, і я повівся на це. І для мене це була головна причина покупки настільки дорогого квитка в кіно. Скажу я таке: фільм в 3D виглядає прекрасно, зйомки від першої особи дійсно є, вони чудові, АЛЕ! Загальна тривалість даних зйомок не перевищує 2 хвилин від всієї тривалості фільму! Раз творці так розрекламували цю знахідку, то могли приділити їй набагато більше часу, ніж якісь 120 секунд.

І мені здається, це єдиний серйозний недолік цієї картини, (хоча звичайно до картини це безпосередньо не стосується), оскільки решта зроблено дуже добре. Якщо це і не один із шедеврів Крістофера Нолана, то вже точно на рівні «Залізної людини». І зараз я Вам поясню, чому ж все-таки мені ця картина сподобалася, і чому можна зі спокійною душею йти на фільм в кіно, не боячись, що він Вас розчарує.

Взагалі, спочатку ідею перезнімати історію про людину-павука я сприйняв досить скептично. По-перше, з тієї простої причини, що початковий цикл Сема Реймі ще не настільки застарів, щоб почати його в корені перезнімати (і це вже не кажучи про те, що сама по собі трилогія була дуже непоганий, хоч і до скреготу в зубах « ура-патріотичної »). По-друге, сумніви з'являлися при вигляді імені режисера. Він звичайно зняв чудову романтичну комедію «500 днів літа», але вона була малобюджетної, тому упевненість в тому, що режисер потягне на собі 200-мільйонний проект меншало кожен день. Ну а третя причина - це повна заміна акторів. Ясна річ, що раз франшизу перезапускають, то і акторів міняти треба, але аж надто вже звикли до старих.

Незважаючи на все вищесказане Марк Уебб вдалося зняти дуже хорошу чергову екранізацію коміксів. Вона виглядає незвично, але на одному диханні, що для подібного фільму важливо. Як не дивно, головним плюсом тут є актори. Ендрю Гарфілд прекрасно вжився в образ невпевненого підлітка, який несподівано для себе придбав надздібності. Звичайно, образ затюкали ботаніка, якого дістають хулігани, і в якого немає особливих успіхів з дівчатами, краще вдавався Тобі Магуайр, але там все було дещо в зовнішності актора, чия фізіономія періодично не на жарт дратувала (вибачте, що так грубо, але по іншому сказати не можу). Тут же Гарфілд швидше звичайний середньостатистичний підліток звичайної середньостатистичної школи. Так, його теж дістають хулігани, так, йому теж не особливо щастить з дівчатами, але в ньому не відчувається тієї невпевненості, що була у Магуайра, і навіть швидше навпаки, в очах іноді прослизає самовпевненість, а в деяких моментах навіть нахабство (ближче до Наприкінці фільму). Але, тим не менш, Гарфілд грає відмінно, його кривляння смішні, страждання викликають співчуття і в порівнянні з минулим виконавцем ролі павука Ендрю Гарфілд пішов далеко вперед від Тобі Магуайра.

Тепер потрібно поговорити про дівчат супергероя. У першій трилогії основний дівчиною Паркера була Мері Джейн Уотсон у виконанні Кірстен Данст, а лише в третьому фільмі нам представили на суд блондинку Гвен Стейсі, яку грала чудова Брайс Даллас Ховард. Обидві дівчини грали непогано, але, вибачте, вони в підметки не годяться Еммі Стоун. Ця актриса вже у котрий раз доводить, що грати вона може кого завгодно, і в цьому фільмі вона теж не підводить.

Що стосується лиходія, то тут з самого початку було зрозуміло, що прекрасний актор Рис Іванс не розчарує, і це не дивлячись на те, що Ящір сам по собі не найцікавіший лиходій циклу «Людина-Павук». Чому не найцікавіший? Не знаю, просто, коли я в дитинстві дивився однойменний мультсеріал (так, винен, Ваша честь!), Цей Ящір не здався мені страшним, куди цікавіше було Доктор Восьминіг і Веном. Але те, що творці і особисто Рис Іванс змогли зробити з цим персонажем, заслуговує похвали.

Звичайно, Пітер Паркер не був би собою без своїх дядька й тітки. Ця пара протягом усіх фільмів давала поради майбутньому герою, ростила його, годувала, загалом заміняла йому його батьків. І на такі ролі треба було кликати когось із відомих, але потихеньку зникаючих з великих екранів акторів і актрис. І тут кастинг теж не підвів, - мудрий Мартін Шин і чарівна Саллі Філд прекрасно справляються зі своїм завданням і приковують глядачів до екрану. Загалом, весь акторський склад нової версії ПП відмінний.

Але це не єдиний плюс нового фільму. Тут вистачає і драматичних сцен, і екшену, і розмов про любов. І все спокійні сцени, всі розмови закоханих абсолютно не вганяють в нудьгу, незважаючи на їх іноді досить велику тривалість - це доводить, що зіграні і поставлені ці сцени чудово. Вони навіть дають фізично відпочити від численних вибухів, погонь і різних битв.

На що ще я повинен звернути увагу ... По-перше це те, що є в цьому фільмі і чого з якихось причин не стали робити в попередній трилогії - це розкриття павукових інстинктів. Те, що Людина-павук вміє пускати павутину і володіє незвичайною силою це одне, а от що він за допомогою цієї павутини може робити це зовсім інше. І я говорю не про стрибки між хмарочосами - я говорю про сцену в каналізації, яку Ви самі повинні побачити. Я не буду розкривати всіх секретів.

По-друге, то чого немає в цьому фільмі і те, чого бракувало в попередньому - це непристойно задертий градус пафосу і американського патріотизму. Саме цим мені не подобалася минула версія, і я дякую творців за те, що утрималися від цього в новій картині. Всі ці проходи поруч з американським прапором під оплески жителів, які стоять внизу мене виводили з себе. І я боявся, що в новому фільмі цього теж буде в надлишку, але обійшлося.

Загалом, я вважаю, що чергова екранізація коміксу про Людину-павука вдалася на славу. Тут Вам і хороша гра акторів і відмінні спецефекти і досить хороші діалоги і сценарій. Так, це не шедевр у своєму роді і навряд чи я буду повертатися до цього фільму знову, але як відмінний літній блокбастер він зійде, навіть більш ніж, бо давно нас влітку не радували чимось одночасно і барвистим і не дуже дурним, а це як раз ситуація «Нової Людини-павука».
Народний месник
В кінематографі, як і в світі, ніщо не вічне. Все міняється, на зміну старим технологіям приходять нові, щось стає краще, а щось, відповідно, гірше. Але незмінними залишаються три речі - сиквели, екранізації та ребут. Дана стрічка явно належить до двох останнім.

Цікаво, якими думками керувалися великі шишки з Marvel, коли вирішили перезапустити суперуспішним трилогію Сема Реймі. Одна справа, якщо б у Сема не вийшло достойно перенести на великі екрани історію Людини-павука, але ж у нього все вийшло відмінно. Трилогія прекрасно окупилася і мала колосальний успіх серед глядачів. Але, як бачимо, схоже головних в Marvel не задовольнив навіть такий результат, що спричинило за собою вихід на екрани «Нової Людини-павука».

Особисто мені ця затія не сподобалася ще з самого початку. По-перше, тут був новий режисер (хай і зняв чудову романтичну картину «500 днів літа»), по-друге, тут були нові актори (звичайно ж, це ж ребут), по-третє, не зовсім вражаючий трейлер не зміг толком показати, що ж нас може очікувати (як на мене). Все це з самого початку налаштовувало мене проти цього фільму. У мене був тільки одне питання: який сенс був перезнімати заново успішну картину? Але все ж тліючі вогники надії я зберігав.

человек паук 4 смотреть онлайн, человек паук 4 бесплатно, человек паук 4 смотреть бесплатно, человек паук 4 фильм, человек паук 4 онлайн бесплатно, смотреть фильм человек паук 4, игры человек паук 4, фильмы онлайн человек паук 4, бесплатный фильм человек паук 4, бесплатно фильм человек паук 4  

Отже, почнемо! «Новий Людина-павук», на жаль, вийшов практично таким же фільмом, який я очікував. Тобто, він мені не особливо сподобався. Як то кажуть: що і просили. Можливо в мені прокинувся давній шанувальник трилогії Сема Реймі, але так чи інакше, а ця картина не змогла провести на мене належного враження. Розрекламований «НОВИЙ Людина-павук» справді виявився багато в чому новим, але ця новизна не пішла йому на користь. Виглядало все якось не так, як треба. Пітер Паркер вже не такий забитий ботан, яким він був у Сема Реймі, від чого його перевтілення в Людини-павука виглядає не так цікаво і вражаюче.

Сам фільм виглядає дуже затягнутим. Велика частина фільму присвячена звичайному житті Пітера, його різним дослідженням і різноманітним знайомствам. Не знаю кому як, а мені просто хотілося це все пропустити і перейти до найцікавішого, так як це було просто нудно. До того ж, була додана історія зникнення батьків «павучка», і постійні отвлеканія на неї не робили розвиток сюжету більш динамічним. Завдяки цій історії, тепер місцями здається, що перевтілення Пітера Паркера не було таким випадковим, як раніше.

 Хочеться задати творцям фільму питання: куди вони діли 215 000 000 вічнозелених? Проїли, чи що?! Ну й справді, на такі гроші можна було зняти куди більш розмашистий фільм, більш масштабний. Фінальна сутичка взагалі не лізе ні в які ворота, так як це було дуже слабо. Чекати її весь фільм, а отримати практично ніщо. Так що це ще один мінус в скарбничку «Нової Людини-павука».
А ось що я дійсно можу похвалити, так це новий костюм Павука. Костюмчик був що треба. «Народний месник», що б його, виглядав у ньому дійсно круто.

Так само скажу, що в цьому фільмі був просто ніякий гумор. Жарти, які іноді «вискакували» звучали моторошно несмішно. Єдине, що трохи повеселило, були моменти в метро і викрадення автомобіля.

Отже, а тепер найголовніше. Новий Пітер Паркер. Ендрю Гарфілд якось не особливо виглядав у цій ролі. Особливо з його (не Ендрю Гарфілда) особисто винайденим метальником павутини (що за?). Не знаю, нехай мене назвуть занадто занудним, але я знову повернуся до трилогії Сема Реймі і скажу, що Тобі Макгуайєр виглядав у цій ролі все ж набагато краще.

Одним з найбільш огидних моментів фільму виявився просто жахливий дубляж. Звичайно ж, це не є провиною творців картини, але це було жахливо (щось я часто повторююся). Злучати мова деяких персонажів було просто неможливо (до них відноситься нова подружка Паркера).

А ось в список того, що я можу похвалити, відноситься саундтрек. Музика була досить хорошою, хоча іноді її було занадто багато.

У підсумку я скажу, що «Новий Людина-павук» не зміг перевершити фільм Сема Реймі, а тому трилогія залишається найкращою.

Просмотров: 3058 | Добавил: Makar | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz