Среда
24.04.2024
23:17
Главная
Фильм Прометей Приветствую Вас Гость | RSS Регистрация
Вход
Меню сайта

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 27
Актори фільму Прометей (Prometheus) [2012]

Актори у фільмі Прометей виконали неосяжну по кінематографічним мірками роботу, адже їм довелося грати героїв у фантастичній історії, яка розповідає про далеке майбутнє. Фільм популярного режисера Рідлі Скотта вже зовсім скоро повинен з'явитися на великих екранах у всьому світі. Саме тоді ми зможемо насолодитись його неперевершеним творінням, яке має потрясти весь світ, оскільки витрати на створення фільму Прометей (Prometheus) просто величезні і досягають 250 000 000 доларів. Таким чином, можна припустити, що всі актори фільму Прометей отримали гідні гонорари. За словами самих творців, кожна роль у фільмі важлива, тому відзначена немаленьким гонораром. Трейлер до фільму Прометей 2012 доводить, що спецефектів і динамічності дії в цьому фільмі хоч відбавляй.

Актори з фільму Прометей (Prometheus) талановито виконали свої ролі. Слід враховувати той факт, що тут ми не побачимо надокучливого сузір'я голлівудської компанії, але від цього картина тільки виграє. Серед багатьох виконавців у Прометея ми будемо спостерігати за грою Нумі Рапас (роль Елізабет Шоу), неповторною Шарліз Терон (Мередіт Вікерс), Майкл Фассбендер (Девід 4.0) та багатьох інших. На роль Елізабет Шоу пробувалася популярна актриса Наталі Портман, однак Нумі Рапас виявилася більш відповідною кандидатурою.

Основні актори фільму Прометей представлені також в трейлері до фільму. Хоча з нього можна дізнатися не так багато, але все-таки розмах майбутньої картини стане зрозумілий абсолютно всім. Дивитися цей трейлер можна на багатьох фан сайтах в інтернеті. У глобальній павутині також вже існує не одна рецензія на фільм, а в день прем'єри можна буде дивитися фільм Прометей онлайн на нашому фан сайті. З таких коротких оглядів можна дізнатися, про що буде кінокартина Прометей і наскільки цікавою вона стане того чи іншого кола людей. Але судячи з публічних заяв, творці і всі актори з фільму Прометей не сумніваються в його майбутньому успіху.
Просмотров: 894 | Добавил: Makar | Дата: 27.05.2012 | Комментарии (0)

Смотреть онлайн фильм Прометей в отличном качестве
Просмотров: 1675 | Добавил: Makar | Дата: 27.05.2012 | Комментарии (4)


Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz